Kontakt

Centre for jubilæumsaktiviteterne

Til nogle af de særlige jubilæumsaktiviteter er udpeget fem aktivitetscentre der alle er velkendte steder både inden og uden for kommunen.

De fem aktivitetscentre – eller 'fyrtårne' som de også kaldes – er Frederikssund Havn, Sct. Michaels Kirke i Slangerup, Selsø Slot, Jægerspris Slot og J.F. Willumsens Museum.

De udvalgte aktivitetscentre (fyrtårne) er præsenteret i en 'flyvende' video produceret af Poul Asmussen fra FjordTV Frederikssund.

Frederikssund Havn

Frederikssund Havn en sommedag med blandt andet de i Frederikssund hjemmehørende skibe vikingeskibskopien Sif Ege og veteran-dampskibet Skjelskør ved kaj. 

Jægerspris Slot

Jægerspris Slot set fra den ydre slotsgård. Slottet tilhører Kong Frederik den Syvendes Stiftelse, og hjemmesiden hedder nok så kækt kongfrederik.dk.

Selsø Slot

Selsø Slot ved Skibby er en ældre sag (fra 1500-tallet) som i dag er herregårdsmuseum. Se nærmere på hjemmesiden selsoe.dk.

Slangerup Kirke

Sct. Michaels Kirke i Slangerup er snart 420 år gammel. Den kaldes også Kingos Kirke fordi den Slangerupfødte Thomas Kingo 1668-77 var præst dér. I øvrigt diskuteres det hvad kirken skal hedde - se sognets hjemmeside.

Willumsens Museum

J.F. Willumsens Museum i Frecderikssund fotograferet fra J.F. Willumsensvej med de to 'ravne' - se museets hjemmeside.

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Fyrtårne