Kontakt

Cafékoncert med Musikskolen som for 200 år siden 

Musikskolen logoMusikskolen afholder en særlig jubilæums-cafékoncert – som den kunne have lydt for 200 år siden.

Musikken vil være mindst 200 år gammel, det vil sige ikke nødvendigvis komponeret for 200 år siden – det meste musik fra netop den tid er nemlig for vanskelig at spille for musikskolens elever.

Det er Musikskolens dygtigste elever der går på scenen ved denne helt specielle cafékoncert onsdag den 6. maj i anledning af Frederikssunds 200-års jubilæum.

Både Mozart, Händel og Haydn er på programmet. Cafégæsterne bliver diverteret med Haydns trompetkoncert og London-trioer for fløjter og cello, violinduetter af de gamle mestre, Mozart for to og fire hænder på klaver, arier fra Figaros Bryllup og Plasir d'amour i en udgave for saxofon og klaver.

Saxofonen blev ganske vist først opfundet i 1840erne og har således ikke en 200 årig historie, men for 200 år siden var det helt almindeligt at musikken blev udgivet og spillet for mange forskellige instrumentkombinationer, så den frihed har Musikskolen også taget sig.

Jubilæumscafékoncerten foregår i Kulturhuset Elværket, begynder kl. 19 og varer en times tid. Der er gratis adgang.  Støtteforeningen for Frederikssund Musikskole sælger kaffe, te, sodavand og kage til rimelige priser.

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/Jubilæums-cafékoncert