Kontakt

Husstandsomdelt jubilumsskrift

Et jubilæumsskrift på 48 sider husstandsomdeles i uge 17 i hele Frederikssund Kommune. Læs om de fem kulturelle 'fyrtårne' – de to slotte, de store, gamle kirke, kunstmuseet og havnen som det hele kommer af.

Læs om Museet Færgegårdens særudstilling Hallo Frederikssund, læs om Ole Kortzau, manden bag jubilæumslogoet, læs om integrationsprojektet på Baunehøj Efterskole, læs om jubilæumsøl og jubilæumsvin og læs om åbne atelierdøre.

Og læs i borgmester Ole Find Jensens forord om hvorfor det historiske jubilæum har et aktuelt perspektiv for den nye store Frederikssund Kommune.

Jubilæumsskrift april 2009 forside gif

Skriftet udgives af Frederikssund Mediecenter (Frederikssund Avis) i samarbejde med Frederikssund Kommune. Skriftet er redigeret af journalist Vibeke C. Larsen som også har stået for artiklerne om de fem kulturelle fyrtårne samt interview og andre artikler.

Skriftet indeholder på midtersiderne en kronologisk oversigt over hvad der foregår i jubilæumsåret af særlige jubilæumsarrangementer og andet af bred, almen interesse. Kalender-oplysningerne er redigeret for cirka halvanden måned siden, og der er allerede sket ændringer og kommet flere begivenheder til.

Kalenderen i det husstandsomdelte skrift er ment som en orientering og appetitvækker, og man gør klogt i at holde sig orienteret om de aktuelle begivenheder i den elektroniske kalender her på jubilæumshjemmesiden. Her kan man også finde flere oplysninger om de enkelte arrangementer, herunder ikke mindst oplysninger om tid, sted, entré, tilmelding og andre praktiske forhold.

Man kan også følge med i den helt aktuelle og meget brede kalender på forsiden af Frederikssund Kommunes hjemmeside.

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/Jubilæumsskrift-husstandsomdeles